ZAMPANZAR BLUE NOTE ~ HEART BEAT HAPPY COMPANY

 

Esp JCH

JCh. Club Winner

ZAMPANZAR BLUE NOTE

HEART BEAT HAPPY COMPANY

HD / A, ED / 0

HD / A, ED / 0

Eyes / clear

Eyes / clear

PRA 1&2 clear

Working test for retrievers

ICT - clear

 

 

Štenci oštenjeni ~ PUPPIES BORN 30.04.2015.

 6 mužjaka i 4 ženke ~ 4 males and 4 females

  


ŠTENCI RODOVNICA ~ PUPPIES PEDIGREE


Rodovnik štenaca ~ Puppies pedigree:  http://www.k9data.com/fivegen.asp?ID=643487

 

 

Štenci stari 5 tjedana ~ Puppies 5 weeks old

 

 

  

 

  

 

Štenci stari 4 tjedna ~ Puppies 4 weeks old

 

 

 

Štenci stari 3 tjedna ~ Puppies 3 weeks old

     

 

 

           

 

 

 

Naša lijepa kujica Fancy HEART BEAT HAPPY COMPANY napunila je 5 godina i nikada do sada nije imala štence pa smo odlučili ovaj puta udovoljiti njenoj silnoj želji za potomstvom.

Ovaj puta sjeli smo u auto i krenuli put Nizozemske u uzgajivačnicu gdje živi Aron, izabranik srca naše Fancy.

Bila je to ljubav na prvi pogled i ovaj par se intenzivno družio nekoliko dana a mi smo uživali u ljepotama ove divne zemlje.

Kao i uvijek do sada, parnjak za našu kujicu je vrlo pažljivo biran, njegova genetika je pomno proučena do unazad pete generacije. Naglasak se kao i uvijek stavio na zdravlje, karakter i uzgojnu vrijednost predaka.Sve su to redom zdrave, kvalitetne jedinke, izvrsnog karaktera, i najprestižnijih izložbenih naslova. 

Za svoj uzgoj koristimo jedino  i isključivo  najuspješniju, najbolju i najkvalitetniju  genetiku koju sebično krademo širom Evrope, stvarajući na taj način  svoje  vlastite uzgojne linije po kojima smo prepoznati.

 

Parnjak Aron ZAMPANZAR BLUE NOTE,uzgojen je u Španjolskoj  u najprestižnijoj i momentalno najuspješnijoj uzgajivaćnici  ZAMPANZAR KENNEL,  http://zampanzar.com. U kombinacijama sa izvrsnim irskim, ERINDERRY KENNEL, švedskim DEWMIST KENNEL i engleskim SHARDANELL  http://www.shardanell.co.uk/ uzgojnim linijama, ova španjolska uzgajivačnica duži niz godina s pravom zaslužuje naziv TOP uzgajivačnice.  

Aron  je krasan mužjak, mladi šampion Španjolske, veselog i vedrog karaktera, izvrsnog zdravlja koji se kao parnjak dokazao već nekoliko puta. Baza uzgoja ovog prekrasnog psa je legendarni parnjak  ERINDERRY DAIMOND EDGE uzgojen u Irskoj  ERINDERRY KENNEL http://www.iolfree.ie/~erinderry/index.htm pas koji je za sobom ostavio neizbrisiv trag u kvaliteti ove divne pasmine.

 

Aronov otac, DEWMIST SILVER ZAMPANZAR krasan primjerak pasmine, izvrsne genetske vrijednosti i šampionskog naslova, uzgojen je u najprestižnijoj uzgajivačnici Skandinavije DEWMIST KENNEL http://dewmist.com/ . Ova švedska uzgajivačnica već više od 40 godina svojim izvrsnim uzgojnim linijama obogaćuje kvalitetu pasmine i godinama slovi kao TOP uzgajivačnica  uzgojivši nebrojeno šampiona.

 

Aronova majka ZAMPANZAR SKY AT NIGHT je predivna kujica koja je u svoja tri legla dala vrlo uspješno i zdravo  potomstvo. Najpoznatiji sin ove predivne  kuje je Lux Ch, UK Sh.Ch. Zampanzar Say It Again Shardanell J.W. GRC Top Stud dog 2013-2014, najuspješniji parnjak u Engleskoj dvije godine za redom. Ovaj pas je ujedno i otac našeg najboljeg legla u  20 godina uzgoja, gdje smo u kombinaciji s našom prelijepom Jazz dobili kujice LOCU, PACU, LUNU koje osvajaju zavidne titule po velikim evropskim izložbama. Aronova majka kćer je prekrasnog parnjaka koji živi u Švedskoj  Swedish Sh Ch, Norwegian Sh Ch,Danish Sh Ch, Nordic Ch,VWW '08 & Nordic Winner '03 Erinderry Gaelic Minestral i izvrsne uzgojne kuje koja živi u Španjolskoj Samsara of Glen Sheallag, koja je dva puta za redom bila evropska šampionka, te šampionka Španjolske, Francuske, Švedske, Norveške. 

 

Naša kujica Fancy Heart Beat Happy Company je kćer predivnog mužjaka iz Engleske ABINVALE TRAGUARDO, psa koji je prošle godine bio najljepši golden na najprestižnijoj izložbi svijeta Crufts 2014. i ponosno odnio titulu BOB (najljepši pas pamine). Genetska vrijednost ovog psa je u njegovim izvrsnim engleskim precima, ocu Engleskom šampionu  Shardanell Talk O'The Town at Ipcress iz IPCRESS KENNEL http://www.ipcress.me.uk/index.htm te najuspješnijim psima iz ERINDERRY i GUNHILLS  linija http://www.bluewaters.gb.com/

 

Fancyna majka  je naša Mona NICE AMY HAPPY COMPANY kujica koja je osnova našeg uzgoja sa mnoštvo uspješnih potomaka širom Europe i koja ponosno nosi titule Multi CH i klupske prvakinje. Monin brat Tango NICE BRAD HAPPY COMPANY jedan je najuspješnijih pasa  Evrope i šampion je mnogih europskih zemalja, od Slovenije, Švedske do Njemačke, Slovačke, Mađarske, Luxemburga, Češke te nekoliko puta klupski prvak raznih klubova u Evropi. Monina sestra Lili NICE LILLY HAPPY COMPANY je isto vrlo uspješna izložbena i uzgojna kuja sa zavidnim izložbenim titulama  te zdravim i uspješnim potomstvom. Važno je naglasiti da sva ova tri psa iz istog legla imaju položen vrlo zahtjevan radni ispit za retrivere i izvrsno zdravlje koje prenose na svoje potomstvo. Temelj uzgoja ova tri psa je isto legendarni  engleski parnjak ERINDERRY DAIMOND EDGE na kojega se uvijek i ponovno vračamo ...

 

Fancy je lijepa, zdrava i vesela kujica, šampionka koja je svoju izložbenu vrijednost dokazala na velikim klupskim specijalkama  od  renomiranih pasminskih engleskih sudaca noseći titule klupske prvakinje, najljepše ženke i osvajajući prestižne izložbene naslove. S obzirom da i ona ima položen vrlo zahtjevan radni ispit za retrivere možemo s ponosom reći da su naše uzgojne linije koje strpljivo stvaramo dugi niz godina, generacijama, ne samo eksterijerno lijepe, izložbeno vrlo uspješne i zdrave nego i radne linije sa izvrsnim karakterom. 

Samo pravi i stari  uzgajivači sa mnogo iskustva znaju koliko je teško uskladiti sve ove četiri komponente u uzgoju i koliko je velikog truda i vremena uloženo u ovako kvalitetan i kompletan uzgoj.

 

           

EW'O2,04/Fr/IB/Spain/GBZ/Sweden/Nor.CH

SAMSARA OF GLEN SHEALLAG

TRAILER

Swe Sh Ch, No Sh Ch, Danish Sh Ch,

Nordic Ch, Nordic Winner, VWW-08

ERINDERRY GAELIC MINSTREL

Eng.Sh Ch

SHARDANEL

TALK O' THE TOWN AT IPCRESS

 

Eng./Irish SH.CH.

ERINDERRY DIAMOND EDGE OF GLENAVIS

 

 

 

 

 

Novosti ~ O nama ~ Naši psi ~ Future ~ Štenci ~ Naš uzgoj ~ Rad s psima ~ Kontakt ~ Linkovi ~ Export